De gemeenschappelijke ruimtes

Maak uw bijdrage over naar NL 95 TRIO 0320 1310 17

ten name van Stichting Vrienden van Dufay Huis,
onder vermelding van: Schenking onder last van doorbetaling aan Stichting Dufay Huis

Voor de inrichting van de wachtruimtes, de gemeenschappelijke overlegruimtes, de balie en de andere gemeenschappelijke ruimtes zijn er ideeën om die prettig in te richten. Zodat patiënten zich welkom voelen.
Zodat de bewoners als artsen en fysiotherapeuten makkelijk met elkaar in contact komen voor overleg over patiënten en dergelijke.

U kunt dan denken aan een gezamenlijk koffieapparaat, maar ook kasten, gordijnen, kunst...alles wat voor de aankleding nodig is. We willen ook graag een "groene wand" om een prettig intern klimaat te realiseren.Dat past bij de opzet van de renovatie om het pand zo klimaatneutraal mogelijk te maken.

Neemt u gerust contact met ons op als u ideeën hierover heeft; actieve inbreng van de toekomstige gebruikers en bezoekers is op dit punt net zo belangrijk als een financiële bijdrage.

Het gezellige café en de tuin worden mede verzorgd door Vondeldorp: Wilt u daaraan als vrijwilliger meewerken of heeft u vragen: https://vondeldorp.nl

Op de site van Vondeldorp staat een zeer informatieve presentatie, van eind maart 2021, met alle plannen en uitleg over de Buurttuin en het Buurtcentrum:
lees meer